Beseda (Postřelmov)

Cena menu 80 Kč.
Nabízíme také uspořádání hostin a nejrůznějších oslav v sále pro 60 osob.




Otevírací doba

Pondělí 10-22 hod
Úterý 10-22 hod
Středa 10-22 hod
Čtvrtek 10-22 hod
Pátek 10-24 hod
Sobota 10-24 hod
Neděle 9:30-21 hod

Kontakt

Pá 24.3.

    PŘEDKRM: Pěna z uzeného pstruha s ředkvičkovým salátem a rozpečenou bagetou POLÉVKA: Krém ze zeleného hrášku a pórku s pancettou a noky ze pstruha, česnekovo – bylinkové krutony HLAVNÍ CHODY: Pstruh po mlynářsku pečený s mandlemi, zeleninou a pažitkovým bramborem Filátka ze pstruha pečená v pancette, žampionové ragú, tagliatelle s rajčaty a bazalkou Filátka ze pstruha smažená v cornflakes s listovým salátem a dressingem Bramborový salát s polníčkem, uzeným pstruhem a zastřeným vejcem DEZERT: Citrónový koláč s mandlemi a sorbetem

So 25.3.

    PŘEDKRM: Pěna z uzeného pstruha s ředkvičkovým salátem a rozpečenou bagetou POLÉVKA: Krém ze zeleného hrášku a pórku s pancettou a noky ze pstruha, česnekovo – bylinkové krutony HLAVNÍ CHODY: Pstruh po mlynářsku pečený s mandlemi, zeleninou a pažitkovým bramborem Filátka ze pstruha pečená v pancette, žampionové ragú, tagliatelle s rajčaty a bazalkou Filátka ze pstruha smažená v cornflakes s listovým salátem a dressingem Bramborový salát s polníčkem, uzeným pstruhem a zastřeným vejcem DEZERT: Citrónový koláč s mandlemi a sorbetem

Ne 26.3.

    PŘEDKRM: Pěna z uzeného pstruha s ředkvičkovým salátem a rozpečenou bagetou POLÉVKA: Krém ze zeleného hrášku a pórku s pancettou a noky ze pstruha, česnekovo – bylinkové krutony HLAVNÍ CHODY: Pstruh po mlynářsku pečený s mandlemi, zeleninou a pažitkovým bramborem Filátka ze pstruha pečená v pancette, žampionové ragú, tagliatelle s rajčaty a bazalkou Filátka ze pstruha smažená v cornflakes s listovým salátem a dressingem Bramborový salát s polníčkem, uzeným pstruhem a zastřeným vejcem DEZERT: Citrónový koláč s mandlemi a sorbetem